ma-vrij 6:00-18:00

010 521 22 82

e-mail

instagram

linkedIn

facebook

Beschoeiing Nieuw rijerwaard

Dit project is uitgevoerd in opdracht van Aannemersbedrijf Damsteegt voor Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard. Hiervoor hebben wij de volgende werkzaamheden verricht:

  • Graven van 2 plasbermen
  • Aanbrengen van ca. 400m beschoeiing

Aanleg hoogwaardige fietsverbinding 'berkelsdijkje'

In opdracht van Aannemersbedrijf Damsteegt hebben wij in eigen dorp verschillende werkzaamheden uitgevoerd aan het 'berkels dijkje'. 

Aanleg fietspad Kleihoogt

Voor de firma Van Ooijen ten behoeven van Gemeente Lansingerland hebben wij een fietspad gerealiseerd aan de Kleihoogt.

Bouwrijp 'Park 16-Hoven'

Bouwrijp maken ten behoeven van woonwijk 'Park 16-Hoven'. Dit project is uitgevoerd in opdracht van Mouwrik Waardenburg voor de Gemeente Rotterdam.

Aanleg A16 Rotterdam

In opdracht van bouwcombinatie 'De Groen Boog' voeren wij werkzaamheden uit met allerlei machines. Dat varieert van het vorstvrij en schoonhouden van de wegen met trekkers en waterwagens tot het ter beschikking stellen van mobiele kranen, rupskranen en trekkers met grondkarren.

De Rotterdamse Baan

Voor de bouwcombinatie de Rotterdamse Baan (welke bestaat uit KWS, BAM en Verboon Maasland) hebben wij gedurende een periode van vijf jaar machines beschikbaar gesteld.

Ecologische inrichting polder Schieveen

In opdracht van Marcus B.V. hebben wij verschillende werkzaamheden uitgevoerd voor het herstellen van de watersystemen en het ecologisch inrichten van de polder.

Veilige Rotondes Lansingerland

In opdracht van KWS hebben wij verschillende machines beschikbaar gesteld voor de vervanging van een zevental rotondes gelegen op de Boterdorpse en Klapwijkseweg. Hierbij hebben we zowel overdag als 's nachts gewerkt.