ma-vrij 6:00-18:00

010 521 22 82

e-mail

instagram

linkedIn

facebook

Ervaren
en vakbekwaam
Betrouwbaar
en persoonlijk
Respect voor
mens en omgeving

Geschiedenis

Het verhaal van de familie Van der Spek uit Berkel en Rodenrijs begint bij vader Niek van der Spek. Niek was van oudsher melkveehouder in Berkel en Rodenrijs. Oudste broer Arie van der Spek heeft het melkvee bedrijf voortgezet en is naar Simonshaven verhuist met de boeren onderneming. Zoon Aldert zag echter meer toekomst in het Loonwerk, wat vader Niek al op kleine schaal deed bij boeren in de omgeving, en heeft met hulp van broer Leo dan ook in 2000 de loon- en grondwerk onderneming voortgezet. 

De focus lag in deze jaren op het agrarisch loonwerk bij boeren in de omgeving  Door het verdwijnen van veel boeren in de omgeving zijn we ons steeds meer gaan richten op het grondverzet en infra werk. Wat is gebleven is de verbondenheid met het gebied en kennis en kunde van de omgeving.

Sindsdien zijn onze activiteiten sterk uitgebreid. Wat betreft onze activiteiten willen wij ons onderscheiden in dat beetje extra aandacht voor de mensen, de klanten en de omgeving. Dus je huurt bij ons niet alleen een machine in die bedient wordt door een vakkundig medewerker, maar we willen ook graag meedenken hoe we de opdracht met u als opdrachtgever zo goed en economisch mogelijk uit kunnen voeren. Dus met zo min mogelijk belasting voor de omgeving van de mensen en natuur.

Wat begon bij een agrarisch loonwerk bedrijfje met een enkele kraan en trekker ontwikkelde zich door de jaren heen tot een volwaardig dienstverlening in de grond- weg en waterbouw, maar vooral partner van onze opdrachtgever.

Enkele mijlpalen in onze geschiedenis:

  • 1993 bouw locatie Schiebroekseweg te Bergschenhoek
  • 2000 afsplitsing loonbedijf en veehouderijbedrijf
  • 2007 onderhandelingen afgerond verplaatsing bedrijf
  • 2009 bouw nieuw bedrijfspand
  • 2015 realisatie tweede bedrijfspand
  • 2020 uitgebreiding naar locatie Rotterdamseweg